Voedzaam gierstontbijt

Dé trend van 2020! En ook van de toekomst!

Het is mijn wens om de heerlijke plantaardige keuken met veel plezier en gemak aan zoveel mogelijk mensen op deze prachtige planeet door te geven.

Veel mensen denken dat een gerecht alleen met dierlijke producten smakelijk of “compleet” is. Inmiddels is bekend, dat juist de plantaardige keuken gezonder is. Als je eenmaal de achtergrondkennis hebt, staat er een nieuw, kleurrijk palet aan voedingsmiddelen tot je beschikking. Deze kunnen snel en met de juiste techniek worden bereid. Volle, pure en vooral nieuwe smaken kun je ontdekken in de vegan workshops!

Stap voor stap een nieuwe plantaardige wereld ontdekken!

Plantaardig versus dierlijke eiwitten

Plantaardige voeding is beter voor de dieren, de natuur, het milieu en je eigen gezondheid. Daarom laten steeds meer mensen vlees vaker staan en kiezen ze een plantaardig alternatief. En naast de groep vegetariërs, is er een groeiend aantal bewuste mensen die ervoor kiest om plantaardig of vegan te eten. Graag help ik mensen om lekker plantaardig en vegan te eten zodat ze steeds vaker zullen kiezen voor een volwaardig plantaardige maaltijd.

Voordelen vegan en plantaardige voeding

Uitgebalanceerde plantaardige voeding bevat alle eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen die je nodig hebt. Het is vrij van dierlijke eiwitten, dierlijke verzadigde vetten, cholesterol en hormonen – deze zijn gelinkt aan ziektes.

“ Als je plantaardige voeding gaat eten gaat je lichaam zich regenereren “

Dogmatisch ben ik niet. Wel positief. Liever 100 mensen die minder vlees eten, dan één vegetariër of veganist. Je hebt je eigen wil en je beslist hier zelf over hoe je pad verloopt. Ik beloof je het wordt een mooi avontuur!

Volwaardig plantaardige voeding staat dichtbij de natuur, vol licht en levenskracht. Bovendien bevatten biologische, rauwe groenten en fruit nog alle vitaminen, mineralen, enzymen etc.

Laat jij het tien over twaalf worden?
En toch is het niet te laat…
Wat leer je tijdens deze introductiecursus?

Een greep uit het programma:

  • De gevolgen van dierlijke eiwitten op je lichaam
  • Wat is de beste bron van plantaardige eiwitten om de dierlijke te vervangen?
  • Hoe krijg ik alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen?
  • Welk voordeel heeft een voedselintolerantietest?
  • Hoe versterk ik mijn immuunsysteem in deze corona tijd?
  • Proeverij van heerlijke gerechtjes!

Docent: Marina Numan, vegan en plant-based expert, door Dr. Rüdiger Dahlke Peace Food gecertificeerd

Wat is jouw passie?

Dus meld je nu aan voor deze introductiecursus

Datum: dinsdag 20 oktober 2020 / Kosten slechts € 25,– / Tijd: 9.30 uur – 13.30 uur

Zie ook de 7 weekse opleiding voor vegan en plantaardige voeding!

Aanmelden via marinanuman@gmail.com