Workshop Vegan bakken zonder zuivel en eieren
Kijk jij ook naar iedere aflevering van “Heel Holland Bakt?
Dan is deze workshop iets voor jou!
In deze workshop ” Vegan bakken zonder zuivel ” leer je de fijne kneepjes van zoete lekkernijen. Heerlijke taarten zónder geraffineerde suiker, eieren, roomboter, E-nummers en gelatine. Maak kennis met hun plantaardige vervangers.
Je leert o.a.
- Verschillende soorten plantaardige slagroom, lichter en fijner van smaak dan zuivelslagroom.
- Een heerlijk luchtige chocolademousse,
- Een waanzinnig lekkere citroentaart
- Alternatieven voor ei en geraffineerde suiker
We werken uiteraard met biologische producten.
Voor wie is deze vegan workshop “Bakken zonder zuivel” bedoeld?
Voor iedereen die meer wil proeven, ruiken, voelen en weten over het vegan bakken en zoete smaken. Ben jij een bakfan en houd jij van waanzinnig lekker eten, of ben je een kok die zich hierin wil verdiepen en nieuwe recepten wil leren? Of wil je je gezondheid naar een hoger niveau tillen? Wellicht heb je een lactose-intollerantie of glutenallergie? Misschien wil je afkicken van suiker? Dan is deze workshop perfect voor jou!
Docent: Marina Numan, vegan en plant-based expert, door Dr. Rüdiger Dahlke Peace Food gecertificeerd
Dus meld je nu aan!
Kosten € 55,–
Datum: zaterdag 16 maart 2024
Tijd: 19.00 uur – 21.45 uur
Plaats een review
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Reviews