Het Wereld Dieet

Deze nieuwe levensstijl is ontwikkeld door Marina Numan. Het Wereld Dieet helpt enorm bij vermoeidheid, overgewicht, diabetes type II, hoge bloeddruk en cholesterol. Geniet van deze culinaire en interessante reis. Leer stap voor stap koken en eten zonder schadelijke voedingsmiddelen. Herboren zul je zijn, met een prachtige huid, boordevol energie en een voldaan en tevreden gevoel.

Marina Numan heeft een culinaire column in Oranje Boven met meer dan een miljoen lezers. Ook schreef ze recepten voor het boek van Lulu Wang ” Chinees Lekker”. Wat is het geheim van de slanke Chinezen, die drie maal daags een warme maaltijd bereiden?

Ook wordt Het Wereld Dieet genoemd als tipping point in het nieuwe boek “Optimisten hebben de hele wereld” van Charles Groenhuijsen:

Het boek van Groenhuijsen gaat over optimisme. Hij noemt 100 ‘tipping points’: Dingen die goed gaan in de wereld. Er is hoop. Echt waar! En dankzij optimisme, daadkracht en prachtige nieuwe technologieën kunnen we beter dan ooit de grote wereldproblemen (klimaat, ongelijkheid, terrorisme) te lijf gaan. Het Wereld Dieet is hier een voorbeeld van.

 

 24.95

Categorie: Tag: